Το καλοκαίρι είναι περίοδος για... περιοδείες. Έτσι, ο γνωστός και ταλαντούχος Γιώργος Μαζωνάκης θα ετοιμάσει βαλίτσες για να γυρίσει την Ελλάδα και να διασκεδάσει τους θαυμαστές του.

Κάνοντας tour, λοιπόν, στην χώρα δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και την Πάτρα. Έτσι, στις 2 Ιουλίου ο τραγουδιστής φτάνει στην πόλη μας και συγκεκριμένα στα Παλαιά Σφαγεία, για να την απογειώσει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτό το καλοκαίρι πρωτοτυπεί καταθέτοντας μια διαφορετική μουσική πρόταση.

Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε πέρυσι στο Θέατρο Βράχων και στο Κατράκειο, φέτος αποκτά οργανωμένη μορφή σε όλη την Ελλάδα.

Οκτώ μεγάλες συναυλίες σε οκτώ επιλεγμένες πόλεις σε ανοικτούς χώρους.

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του, με τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.


Γιώργος Μαζωνάκης - Το Παράξενο Με Μένα | To Paraxeno Me Mena (Official Lyric Video HD)

 Μαζί του η Μαλού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Greek Idol 2. Η νεαρή τραγουδίστρια, μιας και αγαπά πολύ το τραγούδι και τη μουσική ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτό. Έρχεται στην πόλη μας για να ανοίξει το Live με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο.

Είναι δροσερή, δυναμική και αναμένεται να προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια απόλυτα εκρηκτική συναυλία.


Το μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από το Κατράκειο Θέατρο το 2013 με αφορμή τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και συνεχίστηκε πέρυσι στο Θέατρο Βράχων και στο Κατράκειο, φέτος αποκτά οργανωμένη μορφή σε όλη την Ελλάδα.
Οκτώ μεγάλες συναυλίες σε οκτώ επιλεγμένες πόλεις σε ανοικτούς χώρους.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου , ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην πόλη που ξεκίνησε την μουσική του πορεία για μια και μοναδική συναυλία, στον Πολυχώρο Πολιτεία (Παλαιά Σφαγεία) στις 21:00.

Ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια που δίνει τη δυνατότητα στον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη να παρουσιάσει όλο το ρεπερτόριό του και να ξεδιπλώσει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από τη σκηνική του παρουσία και την ασυναγώνιστη επαφή του με το κοινό.
Μαζί του η Μαλού, η οποία ανοίγει το Live με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, δροσερή και δυναμική, προετοιμάζει την ατμόσφαιρα για μια απόλυτα εκρηκτική συναυλία.
Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση 13€ |Ταμείο :15€
Προπώληση: Ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr (Public, Seven Spots, Reload, MediaMarkt)
• Discover, Γωνία του Βιβλίου, Οπτικά Καρζαμούζης Café Civil Πλατεία Όλγας
• ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30
• ΑΝΟΙΓΜΑ 21:00
• INFO : 6972307470 KAI 6934605584


Μαλού - Δες Με | Malu - Des Me - Official Audio Release


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ "SUMMER CONCERTS 2016"