Λένε πως ο Μάιος είναι από τους πιο καλούς μήνες για να παντρευτεί κάποιος…

Η Άνοιξη άλλωστε, «στρώνει» ωραία την φύση για να παντρευτεί ένα ζευγάρι χωρίς τα «δύσκολα» του καλοκαιριού, όπως είναι η ανυπόφορη ζέστη.

Ένας τέτοιος όμορφος γάμος έγινε την Κυριακή 8 Μαΐου, στον ιερό ναό της Θεοτόκου στην Ελεκίστρα.

Η Δήμητρα Αθανασακοπούλου και ο Βαγγέλης Τσικνιάς ένωσαν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.


Με εικόνες που "φέρνουν" αέρα belle époque, ο γάμος αυτός ήταν ιδιαίτερος, μα πάνω από όλα ρομαντικός.

Η όμορφη Δήμητρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της, του οίκου pronovias, ενώ ο γαμπρός με ένα κομψό hugo boss κοστούμι, χαμογελούσε δίπλα στην καλή του. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η Ελένη Βούλγαρη, ενώ τον στολισμό της εκκλησίας ανέλαβε το flowershop.

Toζευγάρι πάντρεψε ο καλός τους φίλος, Δημήτρης Χριστόπουλος, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Κτήμα Διαμαντή.

Ειδικότερα όταν ο ήλιος έπεσε, το τοπίο ήταν μαγευτικό για να γίνει μια φωτογράφιση που μοιάζει βγαλμένη από περιοδικό γάμου.

Υπεύθυνος για τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες ήταν ο Αντώνης Τσιλήρας και το φωτογραφικό εργαστήρι «Eyewed».