Από την πρώτη κιόλας στιγμή η Πάτρα, «αγκάλιασε» το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Cosmos Sport.

Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν το κατάστημα από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του για να γνωρίσουν καλύτερα τα προσόντα αλλά και τους «ανθρώπους του» αλλά και για να γραφτούν στο Go Cosmos Premium Club, το πιο ανταποδοτικό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών (δείτε πληροφορίες εδώ)!


Σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, στην «καρδιά» της πόλης έκανε την εμφάνιση του ένα σύγχρονο αθλητικό κατάστημα 600 τμ, στο οποίο θα βρει κανείς περισσότερα από 50 επώνυμα αθλητικά brands.

Στο ισόγειο του καταστήματος ο άνδρας έχει την τιμητική του αφού ανάλογα με τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείται θα βρει τα πιο «hot» προϊόντα για το τρέξιμο, το γυμναστήριο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ αλλά και τα πιο fashion αθλητικά παπούτσια για τη βόλτα και το καφέ του.


Ο 1ος όροφος είναι αφιερωμένος στη γυναίκα και το παιδί.

Εκεί, το αθλητικό lifestyle συνδυάζεται με τη σύγχρονη γυναίκα που αθλείται ενώ οι μικροί αθλητές θα «παίξουν» σε ένα οικείο και πολύχρωμο χώρο ανάμεσα σε προϊόντα που θα τους ενθουσιάσουν.

Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Στα πλαίσια του customer service του Cosmos Sport΄θα βρείτε και θα «αράξετε» σ’ ένα από τα online corners του καταστήματος.

Εκεί μπορείτε να περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας και να δείτε ότι σας ενδιαφέρει.

Εξάλλου, ό,τι σου κάνει κλικ βρίσκεται στο www.cosmossport.gr


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: