Με προσοχή στη λεπτομέρεια και στη διασκέδαση του κοινού ο Χάρης Παναγόπουλος μας προσκαλεί την Κυριακή 15 Μαΐου το απόγευμα στο Ακρωτήρι.

Στον πολύ όμορφο χώρο υψηλής αισθητικής, με ότι πιο σύγχρονο σε ήχο και φωτισμό καθώς και με μια εντυπωσιακή οροφή αλλά και αναπαυτικούς καναπέδες που συμπληρώνουν με αρμονία το παζλ της επιτυχίας φτάνουν οι αγαπημένοι μας Alcatrash.

Το συγκρότημα από την Πάτρα που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι Alcatrash με δυναμισμό και ζωντάνια δίνουν τον παλμό με live ερμηνείες που θα συνοδέψουν τις μουσικές από το booth αντί για ένα στεγνό dj set που έχουμε συνηθίσει.

Το party θα έχει ελληνικό ποπ χορευτικό χαρακτήρα και τον ρυθμό του Live clubbing που από την αρχή είχε στο μυαλό του ο event planer Χάρης Παναγόπουλος!


Alcatrash - Ναι Υπάρχω Εγώ (Official Lyric Video HQ)

Φυσικά το κεφάτο νεανικό Ακρωτήρι θα έχει έναν ακόμα «μουσικό» λόγο για να το επισκεφτείτε. Τον dj Giorgos Karras που με νέα και παλιά ελληνικά hits μας θυμίζει πως η διάθεση κάνει την διασκέδαση ακόμα και αν ο ήλιος είναι ακόμα ψηλά στον ουρανό.

Μια ωραία πρόταση για να περάσετε πραγματικά καλά!

Ώρα έναρξης: 17:00

Τηλ. Επικ. 6937144344