Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show που μεταδίδεται από το κανάλι του ΑΝΤ1, βρέθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Τερλέγκας.

Για το χρήμα και τη δόξα, ο λαϊκός τραγουδιστής είπε: "Η λέξη δόξα δεν θα μπορούσε να με ευχαριστήσει. Δεν έγινα τραγουδιστής για να οικονομήσω. Είχα πάρα πολλά λεφτά γιατί δεν προλάβαινα να τα μαζέψω. Μέχρι που τα έφαγα όλα. Τα πάντα ματαιότης. Και τώρα ζω με το μεροκάματο και το κάνω με χαρά. Προτιμώ αυτή τη ζωή, γιατί η άλλη η ζωή φίλε είναι πάρα πολύ δύσκολη".

Στη συνέχεια θυμήθηκε ένα περιστατικό:

"Σε ένα ξενοδοχείο βρέθηκα με 70 εκατομμύρια προκαταβολή, μεταξύ Έδεσσας και Θεσσαλονίκης. Μου είπε ο μάνατζερ ότι είναι οι απλές προκαταβολές των συναυλιών. Του λέω, τι θα τα κάνω; Μου λέει, δικό σου το πρόβλημα. Και ήρθα και πήρα το σπίτι μου. Το μετάνοιωσα. Θα μπορούσα να ήμουν στο χωριό μου στα Καλάβρυτα και να έμενα στο σπιτάκι του πατέρα μου, που μου λείπει το χαμόγελο του, και να πηγαίνω όπου θέλω. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε με μια βαλίτσα στο χέρι".


Για το τι τον γεμίζει, δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος για τις πανάκριβες κιθάρες μου, τα όργανα και το στούντιο μου. Αυτά με γεμίζουν".

Για τους φίλους του παρελθόντος: "Οι "αυλές" μου έφαγαν λεφτά. Πολλά λεφτά".

Για όταν παραλίγο να αγοράσει ένα νησί: "Μια εποχή πουλούσαν πράγματα. Για να αγοράσεις ένα νησί περνάς από χίλια μύρια κύματα. Μου έκαναν πρόταση για να πάρω ένα. Τα 15 εκατομμύρια τότε εγώ τα είχα για καραμέλες, για να τα μοιράζω για τους φίλους και τους χωριανούς μου. Ήταν ένα νησί 400 στρέμματα στις Εχινάδες νήσους. Όμως έπρεπε να πάρεις άδεια από πολλά υπουργεία, κόλλησε στο Άμυνας. Είχα δώσει προκαταβολές, πλήρωνες τον φόρο σου τότε και τελείωνε η υπόθεση. Το υπουργείο όμως άργησε, βαρέθηκα κι εγώ να περιμένω και το παράτησα τελευταία στιγμή ενώ σχεδόν το είχα πάρει". 

Για τους δύο γιους του και τις φοβίες που είχε γι’ αυτούς, ανέφερε: "Δύο πράγματα μ’ ενδιέφερε να μην κάνουν τα παιδιά μου: Ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά και όλα τα εφήμερα της εποχής και το άλλο είναι η ομοφυλοφιλία. Ευτυχώς τα γλίτωσα και τα δύο. Αν ήταν ομοφυλόφιλοι, δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουν γιατί είναι παιδιά μου αλλά να το δεχτώ; Όχι, θα έφευγα από τη ζωή με ένα παράπονο. Δεν γουστάρω να τον "π@ίρνει" ο γιος μου ρε Γρηγόρη, τι άλλο να σου πω".