Σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου (ώρα 12.30) στην αίθουσα «Αίγλη» της VESO MARE, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση της βιογραφίας της Πόλυς Πάνου, που φέρει την υπογραφή του γνωστού συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου.

Η βιογραφία, με τίτλο «Η αρχόντισσα» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία και αποτελεί έκδοση της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν Χορδώ», που θα διανεμηθεί δωρεάν στους ακροατές της συναυλίας.

Η εκδήλωση της παρουσίασης της βιογραφίας, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σωματείου  Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρών «Παρασκευή».

Θα μιλήσουν, ο πρόεδρος του Σωματείου  Επαγγελματιών Μουσικών Ν.Δ. Ελλάδας, Γιώργος Πετρίτσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας, Έφη Αναλυτή, ο μαέστρος Θοδωρής Γεωργόπουλος,  καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, που θα αναφερθεί στα άγνωστα ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο και τα οποία ξεδιπλώνουν το μουσικό έργο και τη ζωή της Πατρινής καλλιτέχνιδος.