Ο Αμάνθιο Ορτέγα Γκαόνα, ή αλλιώς Mr. Zara είναι ο πλούσιος άντρας στην Ευρώπης και τρίτος πλουσιότερος στον πλανήτη. Ο ίδιος έγινε πριν λίγες μέρες 80 χρονών και υπάλληλοί του, του ετοίμασαν μια μεγάλη έκπληξη. 

Ο ιδρυτής του ομίλου ένδυσης Inditex, ο οποίος περιλαμβάνει τα καταστήματα Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Stradivarius, Uterque κ.α έχει χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) υπαλλήλους και αν κρίνουμε από το video, όλοι τον αγαπούν πολύ!
Ξεκινώντας με την γυναίκα του το 1963 ανοίγοντας, μία οικοτεχνία ραφής μπουρνουζιών και εσωρούχων, ο Αμάνθιο στα 80 του ελέγχει σήμερα 6.570 καταστήματα.

Ο Ισπανός είχε στις 28 Μαρτίου τα γενέθλια του και όταν πήγε στο γραφείο τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Όλος ο όροφος είχε πλημμυρίσει με υπαλλήλους του, οι οποίοι χειροκροτούσαν και τραγουδούσαν Happy Birthday στον διευθυντή τους.

Μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί ο 80χρονος Αμάνθιο άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί και να χαιρετά τους πάντες. Στο πλευρό του ήταν η κόρη του Μάρτα, η οποία είχε οργανώσει την έκπληξη.

Αφού ο κύριος Zara περπάτησε όλο τον όροφο που ήταν γεμάτο με υπαλλήλους, βγήκε στην είσοδο της εταιρίας όπου τον περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Πλήθος υπαλλήλων, τόσοι σαν κοινό σε συναυλία, περίμεναν για να του ευχηθούν. 

Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί.  Εκατοντάδες υπάλληλοι από μαγαζιά της Ευρώπης του εύχονταν χρόνια πολλά, χορεύοντας σε ένα μοναδικό βίντεο.