Δεν πέτυχε αυτό που ήθελε ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Βάδην της Ρώμης.

Ο Πατρινός πρωταθλητής της Ολυμπιάδας που ζητούσε να πιάσει το όριο για να κερδίσει την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας το καλοκαίρι, δεν κατάφερε τον στόχο του στην Ρώμη, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα των 50 χιλιομέτρων, 5.000 μέτρα πριν από το τέλος.

Ο ίδιος, μάλιστα, έγραψε στο facebook για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Όνειρο ήταν και πάει…». Το σημαντικό βέβαια για τον αθλητή της Ντίνας Μπορνιβέλη είναι ότι έχει βάλει τις βάσεις για να πετύχει μία διεθνή καριέρα, έχοντας παράλληλα σαρώσει στα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί και δείχνοντας ότι αυτή την στιγμή είναι ένας από τους σημαντικότερους  Έλληνες αθλητές στο Βάδην.

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Ήταν μία καλή ευκαιρία φέτος να συμμετάσχει στους αγώνες της Βραζιλίας, όμως έχει ακόμα μέλλον μπροστά του, αφού είναι μικρός σε ηλικία. Οπότε βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας στο Τόκιο το 2020 όπου θα είναι 26 με 27 χρονών. Θέληση για δουλειά και ταλέντο σε αυτό που κάνει το έχει και με το παραπάνω.

Το μέλλον του ανήκει…