Ακόμα πιο rock, ακόμα πιο metal, ακόμα πιο δυναμική θα είναι η δεύτερη βραδιά του φεστιβάλ «Αναιρέσεις 2016», στην Πάτρα.

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση - Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση που διοργανώνουν το φεστιβάλ (3 με 4 Ιουνίου), έχουν κλείσει σημαντικά ονόματα και για την δεύτερη μουσική βραδιά.

Τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή των Αναιρέσεων στα Παλαιά Σφαγεία, το Σάββατο στις 4 Ιουνίου είναι τόσο rock και δυναμικά που έρχονται για να ταυτιστούν απόλυτα με το σύνθημα του φεστιβάλ: «Νέοι πολεμάμε, νέοι θα νικήσουμε».

Διαβάστε: Ξεκινούν οι 10code – Transmitter,  ακολουθούν οι We.own.the.sky – Raindrops And Oceans, στη συνέχεια ανεβαίνουν στη σκηνή Godsleep – The Call, μετά έρχονται οι Nightstalker – Dead Rock Commandos για να απογειώσουν το κοινό, ενώ το φινάλε θα γίνει Nightstalker – Line με τους οποίους θα ολοκληρωθούν και οι φετινές μουσικές εμφανίσεις στη σκηνή των «Αναιρέσεων».

Θέλετε και άλλο δυναμισμό, θέλετε και άλλους σκληρούς ήχους, σε μία σκληρή εποχή, την σκληρότητα της οποίας έρχεται να αναδείξει ο ίδιος ο χαρακτήρας του φεστιβάλ με τις υπόλοιπες δραστηριότητες του, δίνοντας σαφείς κατευθύνσεις αντίστασης και ανατροπής στην νεολαία;

Δεν νομίζουμε. Η είσοδος ενίσχυσης θα είναι και για την δεύτερη μέρα στα 5 ευρώ.


10 Code - Transmitter


we.own.the.sky - Raindrops And Oceans


Godsleep - The Call (Official Audio)


NIGHTSTALKER - Dead Rock Commandos (HD Official Music Video)


Nightstalker - 04 - Line