Η «Αγία» των παιδιών ήρθε στην Πάτρα για να προσφέρει σε μια συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης από την Ένωση Γυναικών Πάτρας!

Όλη η πόλη στήριξε την εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Ένωση Γυναικών Πάτρας με επίσημους προσκεκλημένους, την Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τον σύζυγό της Αλέξανδρο, την Κυριακή 8 Μαΐου.

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η Φιλανθρωπική Εκδήλωση – Συναυλία γέμισε ασφυκτικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά που άνοιξαν οι πόρτες, ενώ η συμμετοχή των απλών πολιτών στη μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας ήταν πραγματικά συγκινητική!


H Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με την κα. Αγγελική Ορδίτη

Ο ιερός σκοπός, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, τα καταπληκτικά μουσικά σύνολα έδωσαν παλμό και χαρά και απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα και πάνω από το αναμενόμενο.

Η βυζαντινή χορωδία υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Σπύρου Σκιαδαρέση συγκλόνισε τους παρευρισκομένους με τα άσματα που έψαλλαν για την Μητέρα όλων μας, την Παναγία.

Περισσότερα από 70 παιδιά της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την Διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου Αραβαντινού συγκίνησαν τους θεατές, αλλά και το Πριγκιπικό Ζεύγος της Σερβίας, ενώ χαρακτηριστικό γεγονός ήταν ότι κατά το τέλος του προγράμματος της Παιδικής Χορωδίας η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος ανέβηκαν στην σκηνή και συνεχάρησαν τόσο την διευθύντρια της χορωδίας όσο και τα παιδιά που χάρισαν τον καλύτερό τους εαυτό.


Η βραβευμένη Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων με την καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Βάγια Ζεππάτου ταξίδεψαν το κοινό σε άλλες εποχές, ενώ το «παρών» έδωσε ο διεθνούς φήμης βαρύτονος κ. Νικόλας Καραγκιαούρης με την εξαιρετικά πολυδουλεμένη φωνή του και το εξαιρετικό ταμπεραμέντο του.

Η πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας κα. Κατερίνα Λέχου μάγεψε τους παρευρισκομένους κατά την διάρκειας της απαγγελίας της με το απόσπασμα από την «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη.

Ενώ μεταξύ άλλων είδαμε την κα Ράνια Θρασκιά και τον Κωνσταντίνο Φλαμή στον ρόλο της παρουσίασης και την κα Κατερίνα Καινούργιου που φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και έστειλε το δικό της μήνυμα.


Η Κατερίνα Καινούργιου με τα παιδιά της Πολυφωνικής Ορχήστρας Πάτρας

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και μοίρασε αγάπη!

Μετά την τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης της Ένωσης Γυναικών Πάτρας για τη γιορτή της μητέρας, η οποία είχε ως σκοπό την ενίσχυση του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων, η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος, επισκέφθηκαν το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και διεπίστωσαν ιδίοις όμμασι τις ελλείψεις του.

Με μεγάλη συγκίνηση υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα με «γεμάτα» τα χέρια, ενώ ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει ήδη σημαντικά μηχανήματα χρήσιμα για το Νοσοκομείο.

Παράλληλα συνεχάρη την πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κα Άννα- Μαρία Ρογδάκη για την πρωτοβουλία, ενώ ευχαρίστησε την αν. Διοικήτρια και το προσωπικό του Νοσοκομείου κα Αικ. Γατοπούλου για τη θερμή υποδοχή ενώ, μοίρασε δωράκια στα παιδιά που συνάντησε.

Όπως άλλωστε δήλωσε η ίδια: «Η κορώνα δεν βρίσκεται πάντα στο κεφάλι ενός εστεμμένου, αλλά στην καρδιά...».



Ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής, με την παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά