Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών μετά την επιτυχία του 1ου Σεμιναρίου διοργανώνει και 2ο Σεμινάριο με την Νίνα Καλούτσα σχετικά με την τέχνη και τις ικανότητες της φωνής. Το 2ο Σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται για πρώτη φορά, αλλά και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες σαν συνέχεια της εργασίας που έκαναν. Το Σεμινάριο αυτό δεν έχει να κάνει με το τραγούδι, αλλά με όλους όσους χρησιμοποιούν τη φωνή τους σε επίπεδο εργασίας. Η Ειδικός Φωνής Νίνα Καλούτσα είναι υψίφωνος, καθηγήτρια φωνητικής και κάτοχος master Καλών Τεχνών από το Κρατικό Ωδείο Τσαϊκόφσκι της Μόσχας και διδάσκει με βάση τις αρχές του Ωδείου αυτού.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών το Σάββατο 4 Ιουνίου 10:00-13:00 & 17:30-20:30 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 10:00-13:00. Στο 2ο τρίωρο (Σάββατο απόγευμα) θα γίνει ενημέρωση για την μέθοδο TOMATIS από την Άννα Μαλισιόβα, ειδική παιδαγωγό-φιλόλογο, η οποία είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια της Μεθόδου TOMATIS και υπεύθυνη του κέντρου “TOMATIS Πετρούπολη”.

Οι συναντήσεις απευθύνονται σε ανθρώπους που επιθυμούν:

  • λύσουν ζητήματα στις φωνητικές χορδές και τον λαιμό γενικότερα, όπως βραχνάδα, κούραση, όζοι κ.λ.π.

  • βελτιώσουν την επικοινωνία, την θετική επιρροή τους και κατ’ επέκταση την ποιότητα της ζωής τους μέσω της βελτίωσης της φωνής.

  • γίνουν μεταδοτικοί στους μαθητές τους και στο ακροατήριο τους μέσα από μια ξεκούραστη και ήρεμη φωνή.

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών: Τρίτη 31/5/2016

Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, τηλ.2610277740 και στον ιστότοπο www.fe-odeiopatron.gr