Μπορεί να περιποιείστε τα φρύδια σας συνεχώς και να επισκέπτεστε την αισθητικός σας κάθε τόσο για να τα καθαρίζετε, ωστόσο, πάντα το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

«Μα πως γίνεται αυτό», αναρωτιέστε, με τους ειδικούς να έχουν εξήγηση.

Η Τόνια Κρουκς, που είναι υπεύθυνη για τα φρύδια της Μέγκαν Φοξ, της Εβα Μέντες και της Fergie, τονίζει πως υπάρχει επιστημονικός λόγος.

«Κάθε φρύδι έχει διαφορετική μυική κίνηση», λέει και συμπληρώνει:

«Μερικές φορές αυτό οφείλεται σε ποια πλευρά [του προσώπου σας] κοιμάστε, η οποία μπορεί να κάνει τους μυς στη μια πλευρά ασθενέστερους από ό, τι στην άλλη. Επίσης μπορεί να οφείλεται στις καθημερινές φυσικές εκφράσεις του προσώπου σας».

Αρκεί να σκεφτούμε πως δεν είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν παρατηρήσει απώλεια της ελαστικότητας από τη μία πλευρά του προσώπου, συνήθως αυτή που ακουμπάνε στο μαξιλάρι.

Σύμφωνα με το iefimerida, αν ανήκετε στις γυναίκες που μπορούν να σηκώσουν το ένα τους φρύδι, τότε ξέρετε ποιο είναι το καλό σας. Αν πάλι μπορείτε να σηκώσετε και τα δύο, τότε το... καλό σας είναι εκείνο που σηκώνεται πιο εύκολα.

Η Τόνια, βέβαι, επισημαίνει πως αν και τα δύο φρύδια δεν είναι ίδια, μπορούν να μοιάσουν στο αποτέλεσμα αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη φροντίδα.

«Το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να κάνω με τους πελάτες μου είναι να εξισορροπήσω τα φρύδια σαν να είναι μια ζυγαριά, βγάζοντας από το ένα και γεμίζοντας λίγο το άλλο ώστε να δημιουργήσω ένα πιο συμμετρικό αποτέλεσμα», αναφέρει.

«Θα πρέπει να δείτε τι ανάγκες έχει το πρόσωπό σας και να προσαρμόσετε τα βήματα ελαφρώς ανά φρύδι», υποστηρίζει.