Αρκετά καλό παιχνίδι έγινε στον καθιερωμένο αγώνα των Παλαιμάχων της Πάτρας, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, λίγο μετά την Αποκαθήλωση.

Η Κάτω Πόλη κατάφερε αν πάρει τη νίκη από την Άνω πόλη με 2-1, με ένα γκολ που έβαλε στις καθυστερήσεις και αφού χρειάστηκε πρώτα να ανατρέψει το σκορ. Η Άνω Πόλη προηγήθηκε με γκολ του Λεγάτου στο α’ ημίχρονο.

Η Κάτω πόλη στην επανάληψη μπόρεσε να προχωρήσει στην ανατροπή του αγώνα μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ ο αγώνας είχε φτάσει στην εκπνοή του. Στο 89’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σίνο και στη συνέχεια στο 92’ πήρε τη νίκη, με ένα υπέροχο φάουλ του Ζήκου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί επώνυμοι Πατρινοί και φίλοι του ποδοσφαίρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη τιμήθηκαν οι Νίκος Λεγάτος και Θοδωρος Μουγκογιάννης που έχουν φύγει απ την ζωή.

Για την Κάτω πόλη με προπονητές τους Καπελιώτη-Σπανοσωτηρόπουλο αγωνίστηκαν οι: Σακελλαρόπουλος, Κ. Ανδρούτσος, Φωτόπουλος, Σταματόπουλος, Σίνος, Μικές, Ζήγκος, Αυγερινόπουλος, Α. Ανδρούτσος, Λεβεντάκος, Παπαχρονόπουλος, Κραβαριώτης, Κατσαϊτης, Κατσαραίος, Μαυρομάτης, Σανδραβέλης, Μιχαλόπουλος, Κοντογιάννης,. Σπανοσωτηρόπουλος και Γκαδόλος.

Για την Άνω πόλη με προπονητές τους Διαμαντόπουλος-Καλπουζανης αγωνίστηκαν οι: Λαμπρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κουλούρης, Αθανασόπουλος, Μουτζουρούλιας, Μαράτος, Σγούρας, Θωμάς, Λεγάτος, Καλπουζάνης, Δρακάτος, Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Κατσαϊτης, Ανδριόπουλος, Φορτόσης, Βουλδής, Φοής, Παναγιωτόπουλος, Σκόνδρας, Κεφαλάς, Κούγιας, Καρμοκόλιας και Παϊλας.