Σε ρόλο μοντέλων είδαμε πριν λίγες ημέρες πέντε γνωστές Πατρινές που μεταμορφώθηκαν για λογαριασμό του γνωστού κομμωτηρίου, Golden Chic Hair!

Oι γοητευτικές πρωταγωνίστριες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα χτενίσματα και το μακιγιάζ τους, ενώ φωτογραφήθηκαν πάνω σε ένα πανέμορφο σκάφος στην μαρίνα της Πάτρας με καπετάνιο τον Ανδρέα Σάνη.

Ως γνήσιες Femme Fatale, η Ζωή Βαβαρούτα, η Αγγελική Καρατζά, η Κωνσταντίνα Μήτσου, η Σοφία Στρατουδάκη και η Αγγελική Μπέλεχα «φόρεσαν» τα αστραφτερά τους χαμόγελα, ένα jean και λευκό T-shirt και «σάλπαραν» με καλοκαιρινή διάθεση.


Φυσικά για την εντυπωσιακή τους κόμη φρόντισε η εξίσου γοητευτική Ελπίδα Μαστροκάλου των Golden Chic Hair σε συνεργασία με την Κατερίνα Κυριαζή. Την φωτογράφιση ανέλαβε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Το Golden Chic Hair με δύο κομμωτήρια στην Πάτρα, στην Hρ. Πολυτεχνείου 52 και Πατρών Κλάους 28, πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξόδους μας με χτενίσματα που αναδεικνύουν κάθε γυναίκα και τονίζουν την θηλυκότητά μας πάντα με την τελευταία τάση της μόδας.