Συνηθίζεται μετά το «Χριστός Ανέστη» να κοιτάμε τον ουρανό για να δούμε εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που στέλνουν το αναστάσιμο μήνυμα από άκρη σε άκρη της γης…

Η αγαπημένη συνήθεια των παιδιών αλλά και των μεγαλυτέρων έχει όνομα, «Βalloon Fire»!

Στα περιζήτητα των ημερών ξεχωρίζουμε διάφορα πυροτεχνήματα και δυναμιτάκια που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τόσο στα καταστήματα της Balloon Fire όσο και στο e-shop της εταιρείας!

Πρόκειται για ΝΟΜΙΜΑ και οικονομικά προϊόντα που έχουν γίνει ανάρπαστα λόγω του Πασχαλινού εθίμου που θέλει την γιορτή της Ανάστασης να συνοδεύεται με δυνατούς κρότους και εντυπωσιακά χρώματα στον ουρανό.

Φυσικά και είναι εγκεκριμένα ενώ συνοδεύονται από οδηγίες για να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Σε προηγούμενο κείμενο συστήσαμε κάποια από τα πολυπόθητα δυναμιτάκια των περισσοτέρων ενώ σε αυτά προσθέτουμε και τα πυροτεχνήματα 200 εναέριων βολών, ιδανικά και για τις ξεχωριστές ημέρες που θέλετε να «φωτίσετε» όπως ένας γάμος!


Πρόκειται για πυροτέχνημα με διακόσιες εναέριες βολές, διάρκειας 1 λεπτού και 20 δευτερολέπτων.

Αποτελεί έτοιμη λύση για πλήρες πρόγραμμα με εναλλαγές χρωμάτων στις βολές με βεντάλιες, σε βολές ανοιγόμενες σε σειρά με crackilnng και μετεωρίτες να εναλλάσσονται πολύ γρήγορα στον ουρανό.

Το πακέτο αυτό αποτελεί ιδανική λύση για κάποιον που θέλει απλά με ένα άναμμα να έχει μία πλήρη εκδήλωση σε πυροτεχνήματα με μεγάλο φάσμα διαφορετικών βολών χρωμάτων και σχεδίων.

Προτεινόμενη χρήση σε γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εγκαίνια κτλ.


Πυροτεχνήματα 200 βολών SFC9006



Κεντρικά γραφεία: Πανεπιστημίου 382, Πάτρα

Υποκατάστημα: Μαιζώνος 14, Πάτρα

Τηλ. Επικ. 2610.435.619, 2610.222.808 211.850.1313, 6984422888 (Whatsup)

www.balloon-fire.gr