Με μια περιουσία που αγγίζει τα 45 εκατ. δολάρια, δηλαδή περίπου 40 εκατ. ευρώ, η Naomi Campbell είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πλουσιότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» η μαύρη γαζέλα αποκάλυψε γιατί δεν θα γινόταν ποτέ «αγγελάκι» Victoria's Secret.

«Γιατί πολύ απλά η εταιρεία δεν με άντεχε οικονομικά». Η Naomi έχει περπατήσει στις πασαρέλες με τα  φτερά του οίκου αλλά ποτέ δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία. Σύμφωνα με την 46χρονη αν και τις έγινε πολλές φορές πρόταση «η τιμή δεν ήταν ποτέ η σωστή», για μια τόσο στενή συνεργασία.


Με μια καριέρα που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από το χρόνο και περιλαμβάνει φωτογραφίσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, η Naomi είναι ξεκάθαρο πώς πουλάει πολύ ακριβά τον εαυτό της.  Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πούλησε τραπεζάκι του καφέ όπου υπέγραφε τη βιογραφία της για 1.500 ευρώ.


Το μοντέλο αναμφισβήτητα απολαμβάνει τα κέρδη από τις πωλήσεις της δίτομης βιογραφίας της στην οποία υπάρχει πλούσιο υλικό από φωτογραφίες, διαφημίσεις, εξώφυλλα και συνεντεύξεις. Μιλώντας στη Vogue είπε: «Είμαι πολύ ειλικρινής. Η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο με πολλούς τρόπους. Είμαι ειλικρινής για αυτό που είμαι».

Μια εικόνα που υπάρχει στο βιβλίο είναι από το ιστορικό εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue το 1989, υπό τη διεύθυνση της Anna Wintour: «Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνο το εξώφυλλο. Τώρα καταλαβαίνω πόσο αγωνίστηκε η Anna για να κάνει εξώφυλλο με ένα μαύρο κορίτσι. Της είμαι για πάντα ευγνώμων και περήφανη για αυτό».