Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη μέρα των εγκαινίων του Patras Pumptrack που άνοιξε στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, στην Πάτρα.

Το event που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας συγκέντρωσε και την δεύτερη μέρα δεκάδες ποδηλάτες και φίλους του Mountain Bike που συμμετείχαν στον αγώνα challenge.

Οι ποδηλάτες πρόσφεραν θέαμα στον αγώνα, με εντυπωσιακά άλματα και κόλπα πάνω στα τεχνητά εμπόδια της πίστας, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας οι διοργανωτές έκρυβαν αρκετές εκπλήξεις, happenings και δώρα για όσους βρέθηκαν στο Patras Pumptrack.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ίδιος ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, πηγαίνοντας την δεύτερη μέρα στο Patras Pumptrack, το οποίο έγινε χάρη στην δουλειά των μελών της Λέσχης, σε συνεργασία με τον Δήμο και την δημοτική αρχή.

Ο φωτογραφικός φακός του patrasevents.gr βρέθηκε και την δεύτερη μέρα των εγκαινίων στο Patras Pumptrack που φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό και την βάση για την διεξαγωγή στην πόλη μας αρκετών ακόμα ποδηλατικών events.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Ζησιμόπουλου).