Από την Πάτρα ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία, ένας από τους αγαπημένους και ξεχωριστούς καλλιτέχνες που αρέσει αρκετά στη νεολαία, έχοντας δημιουργήσει όμορφα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

Ο λόγος φυσικά για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, έναν συνθέτη που έχει ένα μοναδικό και πρωτότυπο ύφος, έχοντας καταφέρει να συνδυάσει αρμονικά στα τραγούδια του, την παράδοση με το έντεχνο στυλ, αλλά και την δικιά του μουσική καινοτομία.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Πάτρα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 2 Ιουνίου, σε μία μοναδική συναυλία που θα κάνει μαζί με την Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Ο μουσικός που ξεχωρίζει για την αυθεντικότητα των τραγουδιών του έχει έρθει αρκετές φορές στην Πάτρα και σε κάθε συναυλία που έχει δώσει ενθουσίασε το Πατρινό κοινό. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μαζί με την Ματούλα Ζαμάνη αυτό τον καιρό τελειώνουν ένα δίσκο, που προέκυψε από τις ηχογραφήσεις παλιότερων εμφανίσεών τους.

Θα έχει τίτλο « 5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» και αποτυπώνει την ερμηνεία της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση. Θα τον παρουσιάσουν μαζί με άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα, που σκοπό θα έχει, να αντιτάξει στη σκληρότητα των ημερών.Οι μουσικοί της συναυλίας

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: ούτι, μπουζούκι, μπουζουκομάνα, τραγούδι

Ματούλα Ζαμάνη: τραγούδι

Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο και φωνή

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο

Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα

Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα

Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα

Αντώνης Μαράτος: ηλεκτρικό μπάσο

Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο

Αλέξανδρος Κτιστάκης: κιθάρα, τραγούδι

Ηχοληψία: Μάκης Πελοπίδας & Κλεάνθης Καραπιπέρης

Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης & Βασίλης Πουφτής.

Πέμπτη 02 Ιουνίου - Πάτρα - Παλαιά Σφαγεία (πρώην Πολιτεία). 

Doors open: 21.00. Προπώληση: 12€. Πόρτα: 14€.