Προς όλους τους απανταχού γονείς και νονούς...

Αν νομίζετε πως έχετε ακόμη χρόνο για τις πασχαλινές σας αγορές... κάνετε λάθος!

Οι μέρες πέρασαν και το βαπτιστήρι δεν κρατιέται!

Μπορεί, βέβαια, η ποικιλία παιχνιδιών και λαμπάδων να είναι ανεξάντλητη στο Μπιζζζ toys, ωστόσο τέτοιες μέρες δεν είναι να ρισκάρετε, γιατί ποιος ακούει το πνευματικό σας παιδί όταν του πείτε πως, δε βρήκατε τη λαμπάδα Frozen που σας ζητούσε από τα... Χριστούγεννα! Δεν είναι να παίζει κανείς με τέτοια θέματα!

Γι'αυτό λοιπόν, ρίξτε μία ματιά στο on line κατάστημα του Μπιζζζ, κεντράρετε σε ό,τι σας εξάπτει το ενδιαφέρον και μετά μπορείτε, είτε να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά είτε να κάνετε μία επίσκεψη από το κατάστημα στην οδό Κανακάρη 185.


Πραγματικά, τέτοια πληθώρα παιχνιδιών, με ασύγκριτη ποιότητα υλικών και σε τιμές ασυναγώνιστες, δε θα βρείτε εύκολα στην αγορά!

Και αν μπερδευτήκατε και πελαγώσατε λίγο με του κόσμου τα... ''μαραφέτια'', δε χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το προσωπικό του Μπιζζζ toys είναι πάντα εκεί, πρόθυμο να σας ''συστήσει'' στους σούπερ ήρωες και τις πριγκίπισσες, ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το παιδί, το βαπτιστήρι, το ανίψι, το εγγόνι και πάει λέγοντας...


Εεεεπ... δεν πιστεύω μετά τη βόλτα σας στο μαγαζί να παρασυρθήκατε και να ξεχάσατε τις λαμπάδες; Γι'αυτό, κυρίως, ήρθατε, μην το ξεχνάτε!