Έτοιμες για να παραδοθούν προς χρήση είναι οι πίστες Pump Track στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, με τα μέλη της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας, να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους.

Τα εγκαίνια των δύο πιστών θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στις 24 με 25 Απριλίου με τα μέλη της Λέσχης να έχουν ετοιμάσει μία σειρά από events και happenings, απευθύνοντας ωστόσο έκκληση μέχρι τότε να μην χρησιμοποιηθεί ο χώρος.

Οι πίστες κατασκευάστηκαν από τα μέλη της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας “Ερυμάνθιος Κάφρος”, μία λέσχη που αποτελείται από άτομα που επί χρόνια ασχολούνται με την ορεινή ποδηλασία και τις ποδηλατικές διαδρομές μες στα βουνά και στην φύση.

Στο πάρκο έχουν δημιουργηθεί δύο πίστες με ειδικά διαμορφωμένες στροφές, τεχνητά κυματοειδή εμπόδια που δίνουν την δυνατότητα σε έναν έμπειρο ποδηλάτη να κάνει μικρά, αλλά και εντυπωσιακά άλματα άλματα, χωρίς να κάνει πετάλ.

Οι πίστες που κατασκευάστηκαν με την συνεργασία του Δήμου Πατρών είναι κατάλληλες για αγώνες επίδειξης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους, ενώ στις εκδηλώσεις που θα γίνουν είναι καλεσμένος και ο Κώστας Πελετίδης.

Δείτε φωτογραφίες του μέλους της Λ.Ο.Ο.Π. Παναγιώτη Στεφανόπουλου από τις πίστες και τις εργασίες που έγιναν εκεί.