Έχει την πολυκοσμία και τον ρυθμό του κέντρου και κατάφερε να διαμορφώσει τον δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα με πολύ δουλειά και «σωστές» συνεργασίες!

Ένα αγαπημένο στέκι, ένα εκλεκτό εστιατόριο και μια κουκλίστικη γωνιά για καφεδάκι και κουβέντα. Το Cibo Cibo μπορεί να γεμίσει ιδανικά τον χρόνο μιας πρωινής ή βραδινής εξόρμησης στην πιο in περιοχή της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Με «όπλα» του τον φρεσκοκομμένο καφέ του και φυσικά τις δημιουργικές γεύσεις του σεφ Δημήτρη Νίκολη και του Pier Luigi Sollazo θέτει τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του κέντρου και σε καλεί για gourmet “τσιμπολόγημα” ή για γεύμα και δείπνο σε μια μίνιμαλ αλλά ζεστή διακόσμηση.


Άνοιξε τις πόρτες του σε έναν δρόμο τον οποίο έχουμε συνδυάσει με… δουλειές ψώνια και ξεκούραση και μας καλεί να κάνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Από πολύ νωρίς σερβίρει καφέ ενώ λίγο αργότερα ανοίγει την κουζίνα του και μας υποδέχεται με pizza, pasta, λαχταριστά burgers, finger food και ορεκτικά που θα συνοδευόσουν το κρασί ή την μπύρα μας.

Τις απογευματινές ώρες συνεχίζει με ροφήματα κατάλληλα για τις Ανοιξιάτικες ημέρες ενώ νεανικές παρέες αλλά και λίγο μεγαλύτεροι καταφθάνουν από τις 21:00 και μετά για να απολαύσουν το δείπνο τους.

Τις νύχτες έχει αποκτήσει το φανατικό κοινό του, για σουαρέ με cocktails ή κάποιο κρασί και ποτό.

Μεγάλη μπάρα, χαμηλά τραπεζάκια και ωραία ατμόσφαιρα που φτάνει μέχρι τον πεζόδρομο…


Έχει δώσει νέα ζωή τους τελευταίους μήνες στο κέντρο και αποτελεί το καλύτερο μέρος για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα τώρα που «άνοιξε» ο καιρός γιατί έχει τον τρόπο του να ανανεώνεται και να δοκιμάζει πράγματα τόσο ως προς το menu του όσο και προς τις μουσικές που πλημμυρίζουν τον χώρο.

Κάντε ένα διάλειμμα, πηγαίνετε Cibo Cibo!