Πρωταθλήτρια του φετινού σχολικού πρωταθλήματος κατάφερε να αναδειχθεί η ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πατρών. Η ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ κέρδισε στον τελικό με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα του Λυκείου Ιεράπετρας, καταφέρνοντας να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι Πατρινοί του Άγγελου Ροζή, είχαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρώτο μέρος του τελικού, η ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πατρών, κέρδιζε με 2-0, ενώ στην επανάληψη σημείωσε και ένα ακόμα τέρμα γράφοντας το τελικό 3-0.

Τα τέρματα για την ομάδα του 7ου ΕΠΑΠ Πάτρας σημείωσαν ο Μαντάς στο 4’, ο Μπάρλας στο 30’ και στο 83’ ο Κόλλιας. Να σημειωθεί ότι ο Βεντουρής στο 80’ απέκρουσε πέναλτι των Κρητικών οι οποίοι είχαν χάσει νωρίτερα και ένα ακόμα πέναλτι στο 40’ (άουτ).

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από δίκαιο με τους Πατρινούς να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και να σηκώνουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Την ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ αποτελούν οι: Διονύσιος Βεντουρής, Αλέξανδρος Αθανασακόπουλος, Ανδρέας Τζαβάρα, Θεόδωρος Μυλωνάς, Δημήτριος Γιάννης, Ηλίας Μαντάς, Νικόλαος Κωνσταντακόπουλος, Παναγιώτης Μολφέτας, Νικόλαος Κόλιας, Γεώργιος Νταγιούκλας, Ηλίας Μητρόπουλος, Ελευθέριος Μπαρλάς, Κωνσταντίνος Μπαλτίκας.

(Η φωτογραφία είναι από το patragoal)