Είναι στιγμές, που όπως λέει και ο Αντώνης Ρέμος, δεν πρέπει να λες πολλά αλλά να δείχνεις…

Όπως άλλωστε λένε, κυρίως οι φωτογράφοι, μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις!

Την περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε στο Banco café, το οποίο σας συστήσαμε πριν λίγες μέρες.

Kάπου μεταξύ καφέ και αφθονίας γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων στο μπουφέ, βρήκαμε χρόνο να φωτογραφίσουμε το brunch του καταστήματος και μέσα από το album μας να σας προτείνουμε έναν γευστικό προορισμό για τις οικογενειακές και πάντα όμορφες Κυριακές που έρχονται!


Σε δελεάζει το Banco (Αύλωνος 18 και Σκύρου, πλησίον ΑΤΕΙ) και σε παροτρύνει να είσαι ο εαυτός σου, με το οικείο μότο του «B yourself».

Από τις 09:00 μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, παρέχει μια μεγάλη ποικιλία για πρωινό και δεκατιανό, στο οποίο μπορείς να φας όσο τραβάει η όρεξη σου.

Πληρώνεις 4,00 ευρώ και μπορείς να πέσεις στο μπουφέ με… τα μούτρα και με μεγάλη ικανοποίηση να καθίσεις στα όμορφα τραπεζάκια του και να απολαύσεις την Κυριακή σου με ένα ξεχωριστό και χορταστικό τρόπο.

Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως όλα τα πιάτα του είναι χειροποίητα. Κατασκευάζονται από στην κουζίνα του Banco και εκτός του ότι σαν γεγονός, εγγυάται πως θα είναι και υγιεινά, αφού δεν μιλάμε για ετοιματζίδικα τυποποιημένα προϊόντα, ο χώρος μοσχοβολάει σφολιάτα και ζύμες που θυμίζουν «οικογενειακό» τραπέζι.


Αυγά, κέικ, πίτσες, πίτες, μαρμελάδες, τοστάκια και ό,τι μπορείς να απολαύσεις σε ένα γευστικό διάλειμμα από την καθημερινότητα και «τα ίδια και τα ίδια».

Το προσωπικό φροντίζει να ανανεώνει τις όποιες ελλείψεις στον μπουφέ άμεσα, ενώ οι ιδιοκτήτες σε υποδέχονται χαμογελαστοί και σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου…

Το Banco θα σε κερδίσει με την πρώτη μπουκιά αν όχι με το ιδιαίτερο στυλ του!