Συνάντηση με την αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου είχαν τα μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας.

Η συνάντηση έγινε μετά από την πρόσκληση που τους απεύθυνε η Αχαιός υπουργός, όταν οι μηχανικοί προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος», όπου γίνεται η έκθεση "Patras IQ". 

Η αναπληρώτρια Υπουργός συζήτησε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με κύριο θέμα αυτό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μηχανικών, αλλά και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΤΕΜ «η κα Υπουργός αναγνώρισε το δίκαιο αίτημα και χρέος της πολιτείας για άμεση έκδοση επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα αλληλοκατανόησης και πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση ώστε και τα άλλα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, να ρυθμιστούν αποτελεσματικά και με γνώμονα τη δικαιοσύνη».

Στη συνάντηση πήραν μέρος τα μέλη του προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, Κουμούτσος Αθανάσιος πρόεδρος, Κατσαϊτη Αλεξάνδρα γενικός γραμματέας, Βγενόπουλος Νίκος γραμματέας οικονομικού και ο πρόεδρος των Μηχανικών Τ.Ε. δημοσίων υπαλλήλων Αχαΐας και οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) Μπαϊκούσης Ιωάννης.