Τριήμερο Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος «Το Φωτεινό Αστέρι», στις 18, 19 και 20 Απριλίου.

Ο σύλλογος που είναι πάντα κοντά στο πλευρό των μικρών παιδιών και των οικογενειών εκείνων που έχουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα εξαιτίας της ανθρωπιστικής κρίσης που ταλανίζει την Πατρινή κοινωνία, ντύνεται στα πασχαλινά του και προσφέρει για ακόμα μία φορά αγάπη και στοργή, προχωρώντας σε μία νέα φιλανθρωπική δράση.

Το bazaar του Φωτεινού Αστεριού έρχεται για να λάμψει στις καρδιές των μικρών παιδιών και μας καλεί να συμμετάσχουμε και εμείς ενεργά, παίρνοντας από το παζάρι πρωτότυπα και χειροποίητα δωράκια για αυτούς που αγαπάμε προσφέροντας παράλληλα και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα είδη που θα βρει κανείς στο παζάρι που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας το τριήμερο είναι μοναδικά, ξεχωριστά και έχουν φτιαχτεί με το μεράκι των μελών του συλλόγου, ενώ παραπέμπουν στο Πάσχα και στις ημέρες που έρχονται.

Λαμπάδες, υφασμάτινα παιχνίδια, πασχαλινές κατασκευές, διακοσμητικά και πολλά άλλα ακόμα υπέροχα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες.

Παράλληλα, με το παζάρι το «Φωτεινό Αστέρι» διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων που σίγουρα θα κάνουν τους μικρούς φίλους να χαρούν και να περάσουν όμορφα.

Έτσι, την Δευτέρα την εμφάνιση τους στο παζάρι θα κάνουν οι x-saltibagos, την Τρίτη θα υπάρχουν δράσεις μουσικοκινητικής από την Βιβή Αθανασοπούλου, ενώ την Τετάρτη η Γεωργία Καρκάνη θα διαβάσει παραμύθια στα παιδιά, με την Μαριαντζέλα Δημοπούλου να προχωρά σε πασχαλινές κατασκευές. Να σημειωθεί ότι το τριήμερο η αίθουσα του Επιμελητηρίου θα είναι ανοικτή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.