Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου, Θανάσης μέσα από το facebook «κάρφωσε» τον Βαλάντη για την εμφάνισή του στο Your face Sounds Familiar.

«Tρίζουν τα κόκκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσω μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά»

Με αφορμή λοιπόν την «παγκόσμια ημέρα αδερφών», ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε μία φωτογραφία στο facebook όπου είναι ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος με τα τέσσερα παιδιά του και μεταξύ άλλων, έγραψε:«να θυμίσω ότι τα αδέρφια, εκτός πολλών άλλων, μοιράζονται και το επίθετό τους. Όταν λοιπόν, φερειπείν, κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του».

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή, αν βγει ο μικρός μας αδελφός (sorry bro) και πει, πχ, "ζήτω ο Τσίπρας", δηλαδή κάτι ανεύθυνο και παράλογο, την άλλη μέρα θα γράψουν κάποιοι "ο Βαρθακούρης είπε ζήτω ο Τσίπρας", εννοείται πως δεν θα γράψουν το μικρό όνομα και δεν θα μπορεί κανείς να επιρρίψει ευθύνες διότι θα έχουν δίκιο αφού αυτός που το είπε λέγεται όντως Βαρθακούρης. Έλα, όμως, που, στην προκειμένη, θα το λουστώ και θα το υποστώ εγώ! Συμπέρασμα, εύκολο και λογικό (αν μη τι άλλο): όταν αδέλφια φέρουν επίθετο "βαρύ", οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε...»/

Ενώ, στη συνέχεια άλλαξε την ανάρτησή του δηλαδή αφαίρεσε αυτά που έλεγε για τον αδερφό του.