Μια πολύ ωραία εκδήλωση τόσο για τους γονείς όσο και για τους μαθητές που χρειάζονται μια πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Το Φροντιστήριο "Άνοδος" σε συνεργασία με το "New York College" μας προσκαλεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δικηγορικού συλλόγου Πάτρας (Φιλοποίμενος 24, 3ος όροφος) να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση με θέμα «διατροφή, άγχος και εξετάσεις».


Όπως λέει και ο σοφός λαός... “νηστικό αρκούδι δεν... χορεύει”. Εμείς θα λέγαμε πως δεν γράφει καλά στις εξετάσεις.

Η απόδοση των μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά είναι διαβασμένοι. Το μυστικό είναι να έχουν καλή μνήμη και να είναι συγκεντρωμένοι την ώρα των εξετάσεων.

Δεν είναι μάλιστα και λίγοι οι γονείς οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους τις μέρες αυτές με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της συμβουλευτικής.

Για τον λόγο αυτόν, στην Πάτρα θα βρίσκεται ο γνωστός διατροφολόγος κ. Νίκος Κατσαρός (αντιπρόεδρος του New York College) για να μιλήσει με θέμα «Κίνδυνοι στην καθημερινή διατροφή και τι πρέπει να προσέχουμε ενόψει εξετάσεων».

Παράλληλα θα υπάρξει και ομιλία της κ. Κρινάνθης Γδοντέλη, διδάκτορος αθλητικής ψυχολογίας (διευθύντριας του αθλητικού τμήματος του New York College και διδάσκουσας ακαδημαϊκών μαθημάτων τμήματος ψυχολογίας) με θέμα «Η διαχείριση του άγχους στις πανελλήνιες εξετάσεις».

Φυσικά στο τέλος κάθε ομιλίας θα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό για ερωτήσεις και κουβέντα γύρω από προβληματισμούς που μπορεί να υπάρχουν!