Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την 3η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας - Patras IQ 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας, στις 15-16 και 17 Απριλίου 2016.

Η έκθεση αυτή τελεί πλέον υπό την αιγίδα επτά θεσμικών φορέων: του Υπουργείου Οικονομίας- Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Υπουργείου Παιδείας- Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Καθιερώνεται ως η διαρκής συνάντηση διασύνδεσης της τεχνογνωσίας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα , με βασικό στόχο την ανάπτυξη νέων και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών που φιλοδοξούν να καταλάβουν μερίδιο στην εθνική και παγκόσμια αγορά.

Οραματικός στόχος αποτελεί για τους διοργανωτές η διεθνοποίηση του γεγονότος που θα έχει πολλαπλές θετικές επιδράσεις τόσο στην συγκράτηση του πλούσιου ερευνητικού και επιχειρηματικού δυναμικού της χώρας μας όσο και συνολικά στην ανάπτυξη της τοπικής περιφερειακής και εθνικής οικονομίας .

Θεωρώντας ότι η παρουσία σας στην εν λόγω έκθεση, θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού και στην καταξίωσή του σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, αναμένουμε με χαρά την προσέλευσή σας.

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 25.