Οι περισσότεροι στη θέση του θα έκαναν όπισθεν και θα προσπαθούσαν να βρουν έναν άλλον τρόπο για να συνεχίσουν την πορεία τους. 

Όμως ο συγκεκριμένος οδηγός στην Πενζάνς της Κορνουάλης μάλλον είδε σαν πρόκληση τα πελώρια κύματα που σάρωναν τον στενό δρόμο της μικρής παραλιακής πόλης και έτσι αποφάσισε να μην... υποχωρήσει μπροστά στα στοιχεία της φύσης αλλά να τα αγνοήσει επιδεικτικά.

Το αποτέλεσμα; Ένα απίστευτο βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, το οποίο σε κάνει να απορείς πώς τελικά το μικρό Skoda, το οποίο δείχνει σαν καρυδότσουφλο ανάμεσα στα ορμητικά νερά, κατάφερε να διασχίσει τον πλημμυρισμένο δρόμο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, το βίντεο τραβήχτηκε εχθές στην Κορνουάλη, την ώρα που άνεμοι ταχύτητας άνω των 100χλμ/ώρα σφυροκοπούσαν την ακτή της Πενζάνς. O Adam Lobb, o χρήστης που το τράβηξε και στη συνέχεια το ανέβασε στο Facebook, παρακολούθησε εμβρόντητος τη σκηνή και έπειτα μίλησε με τον παράτολμο οδηγό για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.

Σύμφωνα με τον Lobb, ο άνδρας που οδηγούσε το Skoda δεν είχε σκοπό να... προκαλέσει την τύχη του αλλά πίστευε πραγματικά πως το νερό ήταν ρηχό στο συγκεκριμένο σημείο και πως θα μπορούσε να περάσει με ευκολία. Παρόλο που τελικά διαψεύστηκε και τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου του αχρηστεύτηκαν από το θαλασσινό νερό, το συγκεκριμένο βίντεο θα υπάρχει για πάντα για να του θυμίζει τη μέρα που τα έβαλε με τη φύση και... βγήκε νικητής!