Μεγάλη - ιστορική πρόκριση σημείωσε η ποδοσφαιρική σχολική ομάδα του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας, αφού στο γήπεδο των Εξαμιλίων Κορίνθου κατάφερε στα πέναλτι με σκορ 5-4 να προκριθεί εις βάρος του ΓΕΛ Λουτρακίου στις οκτώ καλύτερες σχολικές ομάδες της Ελλάδος.

Με το ίδιο Colpo Grosso όπως πήρε την πρόκριση στα πέναλτι στον προηγούμενο αγώνα με το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρόκριση επί του ΓΕΛ Λουτρακίου, μιας και με πανομοιότυπο τρόπο ο τερματοφύλακας του 7ου ΕΠΑΛ Δ. Βεντουρής απέκρουσε το πέμπτο πέναλτι των γηπεδούχων και ευστόχησε στο πέμπτο και τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

Οι υπόλοιποι τέσσερις που εκτέλεσαν τα πέναλτι κατά σειρά ήταν οι: Δ. Γιάννης, Η. Μαντάμ, Ν. Κωνσταντακόπουλος, Π. Μολφέτας. Η γυμνάστρια κ. Βάσω Βουκελάτου χρησιμοποίησε τους: Δ. Βεντουρή,  Α. Αθανασακόπουλο, Θ. Μυλωνά, Δ. Γιάννη, Η. Μαντάμ, Ν. Κωνσταντακόπουλο, Π. Μολφέτα, Α. Τζαβάρα, Ν. Κόλλια, Γ. Νταγιούκλα, Ε. Μπαρλά.

Πλέον το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας θα διεκδικήσει από τον νικητή της  Β/θμιας εκπ/σης  Β΄ Αθήνας (περιλαμβάνει τα Λύκεια της περιοχής του Αιγάλεω, Περιστέρι, κ.λπ.) την είσοδο του στους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν στην Βέροια.