Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκτός από το καθημερινό δράμα των προσφύγων και την ανικανότητα του κράτους να οργανώσει τα στοιχειώδη έρχονται να προστεθούν και τα καθημερινά μικροεπεισόδια ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Κοντά στο λιμάνι του Πειραιά όπου βρίσκονται πάνω από 5.000 πρόσφυγες είχαν οργανώσει συγκέντρωση μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.  Την ίδια ώρα άρχιζαν σιγά - σιγά να συγκεντρώνονται και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς έχουν προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά "της ισλαμοποίησης της χώρας".

Οι δύο συγκεντρώσεις, σύμφωνα με το newsit, ήταν σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη και δεν άρχισαν να ανοίγουν τα αίματα. Αμέσως άρχισαν επεισόδια ανάμεσα στα μέλη των δύο συγκεντρώσεων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος της αντιφασιστικής οργάνωσης, με τα υπόλοιπα μέλη να υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος χτυπήθηκε από την αστυνομία.

Διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται καθημερινά στο σημείο και μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τις δύο οργανώσεις. Έκαναν μάλιστα και χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και τα επεισόδια προς το παρόν έληξαν.