Ο Αντώνης Κανάκης, στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», σατίρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επιλογή του να καλέσει στο «The 2night show», τον Νότη Σφακιανάκη. Ο λαϊκός τραγουδιστής, κλήθηκε να μιλήσει για τους πρόσφυγες, μετά το σάλο που προκάλεσε, όταν τους χαρακτήρησε σε προηγούμενη συνέντευξή του, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, «ριψάσπιδες».

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νότης Σφακιανάκης υποστήριξε ότι οι πρόσφυγες, είναι καλοντυμένοι, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια.

Στο σατιρικό video που παρουσιάσε, ο Αντώνης Κανάκης ως Γρηγόρης Αρναούτογλου, ακούγεται να λέει : «Οι καλεσμένοι μας εκπροσωπούν το καλό κομμάτι της Ελλάδας μας. Μετά τον μητροπολίτη Άνθιμο, μετά τον Κρανηδιώτη, μετά τον Κώστα Πρέκα, μαζί μας σήμερα, ακόμα μία δημοκρατική φωνή, ο Νότης Σφακιανάκης».

«Δεν μου άρεσαν αυτά που είπε ο Κανάκης»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, είχε καλεσμένη στο «The 2night show», την Μαρία Ηλιάκη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο παρουσιαστής τόνισε, ότι έχει την αίσθηση ότι δεν περνάει καλά στη νέα της συνεργασία στο «Πρω1νό». «Επειδή εσύ τσακώθηκες με τον Αντώνη Κανάκη, δεν θα τσακωθώ εγώ με τους ανθρώπους που δουλεύω», του απάντησε η Μαρία Ηλιάκη.

Τότε ο Γρηγόρης είπε: «Όχι δεν τσακώθηκα. Εγώ προσωπικά δεν τσακώθηκα με τον Αντώνη. Δεν μου άρεσαν αυτά που είπε...Δεν μάλωσα με κανέναν Κανάκη γιατί δεν έχω μιλήσει από τότε μαζί του!»