Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών θα πραγματοποιήσει την 1η Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: ''Νοσηλευτικές Καινοτομίες: Τεχνολογία-Φροντίδα-Εξατομίκευση. Ατενίζοντας το μέλλον'' η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 09/04/16, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00πμ στο Συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα :

1.του Υπουργείου Υγείας

2.του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

3.του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ),Περιφερικό τμήμα Πελοποννήσου.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι κάτωθι:

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών, οι φαρμακευτικές εταιρίες VIANEX, MSD, COLOPLAST, ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ, το Ζαχαροπλαστείο ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΙΣΙΟ και το ανθοπωλείο ΤΟΥΛΙΠΑ.

Επίσης ευχαριστούμε  τον κ.Βαρελά Νεκτάριο για το φωτογραφικό υλικό και την κ.Παπασπυροπούλου Κλειώ για τη γραφιστική επιμέλεια.

Ο σκοπός της ανωτέρω επιστημονικής νοσηλευτικής εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των σύγχρονων επιστημονικών εξελίξεων, καινοτόμων δράσεων και πρακτικών στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας με απώτερο στόχο την επικαιροποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων των νοσηλευτών και την εφαρμογή τους στην καθημερινή κλινική πρακτική.

Επιπρόσθετα οι προσκεκλημένοι ομιλητές μας θα επισημάνουν τον καθοριστικό ρόλο των νοσηλευτών στην εξοικονόμηση πόρων και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας του συστήματος  ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν στη γνώση της γλώσσας της οικονομίας. Το διεπιστημονικό αυτό πλησίασμα θα συντελέσει στη δημιουργία γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις και ανακοινώσεις, ελεύθερες και αναρτημένες(Posters).

Θα χορηγηθούν μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από τον ΕΣΝΕ σύμφωνα με τα κριτήρια του ICN (International Council Of Nurses).

Συμμετοχή δωρεάν.