Πάνω από 5.144 εργαζόμενους απασχολούν στις επιχειρήσεις τους οι 161 εκθέτες της πρώτης κλαδικής έκθεσης WESTIA 2016 που ανοίγει τις πύλες της το προσεχές Σάββατο 9 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας.

Σ’ ένα χώρο 7.000 τετραγωνικών μέτρων θα παρουσιαστούν 1.134 brands και 131.146 προϊόντα, σε μια έκθεση που έρχεται να αποτελέσει θεσμό για την εστίαση, την αναψυχή και τον τουριστικό κλάδο στην Δυτική Ελλάδα και στα Nότια Ιόνια Νησιά.

Η έκθεση, με οργανωτικό φορέα τον Σύλλογο Καταστηματαρχών, Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας, θα μείνει ανοικτή έως το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου, με τους διοργανωτές να υπολογίζουν αριθμό επισκεπτών που θα ξεπεράσει τους 15.000.

«Ο Σύλλογος μας προχώρησε σε μια εξωστρεφή πρωτοβουλία η οποία συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους μας, από τους προμηθευτές και εν γένει τους επαγγελματίες της εστίασης, της αναψυχής και του τουρισμού. Ελπίζουμε ότι η ίδια ανταπόκριση θα καταγραφεί και από τους επισκέπτες. Σκοπός μας είναι η WESTIA ν’ αποτελέσει θεσμικό εμπορικό γεγονός για την περιοχή και ετήσιο σημείο συνάντησης», αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, Γιώργος Κοτοπούλης.

Την έκθεση υποστηρίζουν φορείς Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια και επαγγελματικές οργανώσεις της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων και στις παράλληλες δράσεις της έχουν ενταχθεί ενημερωτικές ημερίδες και events με άξονα τα προβλήματα, τις προοπτικές, τις ευκαιρίες αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της εστίασης, της αναψυχής και του τουρισμού.

Προσκλήσεις μπορείτε να τυπώσετε εδώ.