Η Θεατρική Ομάδα Εθελοντών Νέων Δήμου Ήλιδας «Αποχρώσεις» και η Θεατρική Ομάδα Λυγιάς του Δήμου Πηνειού αποτελούν πλέον μια ομάδα. Η αγάπη για την τέχνη τους οδήγησε σε αυτή  τη συγχώνευση  θέτοντας έτσι υψηλότερους στόχους για τη νέα σεζόν.

Το έργο που ήδη έχουν παρουσιάσει τον Φεβρουάριο στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης είναι της Λίλιαν Δημητρακοπούλου με τίτλο «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ (Σαίξπηρ);» και η αυλαία έπεσε στη Γαστούνη αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Στις αρχές Απριλίου και πιο συγκεκριμένα στις 15, 16, 17, 21, 22, 23 και 24 Απριλίου και ώρα 9:00 μ.μ. το έργο θα παρουσιαστεί στην Αμαλιάδα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο Αμαλιάδας ενώ προγραμματίζονται και δύο πρωινές παραστάσεις το ίδιο διάστημα. Η γενική είσοδος είναι 5€ ενώ το μαθητικό, φοιτητικό και το εισιτήριο των ανέργων είναι 3€.

Ο Θοδωρής Δανίκας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, μας εξηγεί ότι το έργο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου που θα ανεβάσει η Ομάδα είναι ουσιαστικά το έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» από μία άλλη ματιά.

«Αυτό που θα δει το κοινό επί σκηνής, είναι αυτό που επί της ουσίας δεν πρέπει να συμβεί σε μία παράσταση. Είναι ένα έργο γρήγορο και έξυπνο, το οποίο πιστεύουμε ότι θα ενθουσιάσει το κοινό. Εγώ υποδύομαι τους ρόλους του Ρωμαίου και του Μανώλη, ενώ ο Θανάσης Λυκογιάννης έχει τους ρόλους του Τυπάλδου και του Μπενβόλιο, του Καπουλέτου, του Πάρη και του Αλέκου. Ο Νίκος Νίκας θα είναι ο πάτερ Λαυρέντιος και ο Μήτσος, η ΖέτταΚοκκίνη θα είναι η μεθυσμένη σκηνοθέτης και η ΝαστάζιαΜούντριχα, η Κούλα Καραγιάννη – Νίκα θα είναι η κυρία Καπουλέτου και η Νόνικα, η Ελένη Γιαννοπούλου θα είναι ο χορός, ο εκφωνητής η Ευτυχία και ο Βαλτάσαρ, η Ρένα Τσαμαδού θα είναι η Ιουλιέτα και η Μιμή, ο Μπάμπης Τσαγρής θα είναι ο ηχολήπτης και στη σκηνή θα παρευρεθεί και  ο σκύλος Φράνκι. Περιμένουμε τον κόσμο της Αμαλιάδας και όχι μόνο να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε άφθονο γέλιο!»