Όπου φτωχός κι η μοίρα του…

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης, ο Ανδρέας Βαζαίος, αλλά και η Νόρα Δράκου προκρίθηκαν στους τελικούς στο κολυμβητικό μίτινγκ της Στοκχόλμης. Ο πρώτος σημείωσε τον 2ο καλύτερο χρόνο στα 200μ μικτή ατομική (2:01.94), ο δεύτερος ήταν 6ος στα 50μ ελεύθερο (22.89) και η Ελληνίδα αθλήτρια βγήκε 11η στα 100μ ελεύθερο γυναικών (και θα κολυμπούσε στον Β' Τελικό).

Ωστόσο και οι τρεις τους όπως αναφέρει το sport –fm δεν αγωνίστηκαν, καθώς είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσουν αεροπορικώς από την πρωτεύουσα της Σουηδίας πριν τη διεξαγωγή των τελικών και συγκεκριμένα το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου.

Έτσι η ελληνική παρουσία στην τελευταία ημέρα των αγώνων, περιορίστηκε στα πρωινά προκριματικά. Μετά την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, ο συνοδός προπονητής, Παναγιώτης Βελέντζας σημείωσε:

«Η παρουσία των αθλητών μας στους αγώνες ήταν πάρα πολύ θετική. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και ο ανταγωνισμός αρκετά δυνατός. Το μίτινγκ αυτό αποτέλεσε τεστ για τους κολυμβητές μας, ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων σε Λονδίνο και Ρίο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι μας και οι αθλητές, οι οποίοι είχαν εξαιρετική παρουσία και καλές επιδόσεις».