Στο πλαίσιο της λειτουργίας εικαστικών εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας προτίθεται να λειτουργήσει εργαστήρια πλεκτικής με βελονάκι για ενήλικες, σε τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους, κατόπιν αιτήματος πολλών φίλων που συμμετείχαν στο εργαστήρι πλεκτικής. 

Το πλέξιμο με βελονάκι δεν περιορίζεται σε σεμέν και καρέ. Γνωρίζοντας βασικές και πιο πολύπλοκες πλέξεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικά χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους, κοσμήματα, διακοσμητικά και πολλά άλλα, με μόνο 'όριο' τη φαντασία και την έμπνευση! 

Τα τμήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μετά το Πάσχα και ο κύκλος μαθημάτων θα διαρκέσει δύο μήνες. Το κόστος συμμετοχής είναι 40 €, μη συμπεριλαμβανομένων των υλικών (βελονάκια, μαλλιά πλεξίματος). Ελάχιστος αριθμός για δημιουργία τμήματος είναι τα 10 άτομα και μέγιστος τα 20 άτομα. 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 22 Απριλίου, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 2 μ.μ., στο τηλέφωνο 26910-68522 (κα Βασιλική Μπαλή).