Μετά τους δικηγόρους και οι μηχανικοί Τ.Ε. ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο που θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα.

Ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει στο Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας, στα εγκαίνια της έκθεσης αρχαιοτήτων και σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας, ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:  «Η Διοικούσα Επιτροπή του Νομαρχιακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ Αχαΐας σας καλεί την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 και ώρα 17.30 μ.μ. έξω από το Δικαστικό Μέγαρο (Γούναρη & Κορίνθου) στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Δικαστικού Μεγάρου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Είναι ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε για την παράλειψη της Ελληνικής Πολιτείας να προχωρήσει στην επίλυση του ζητήματος των ΕΚΚΡΕΜΩΝ   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους-σες να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση και να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως παρέμβει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟ από την Βουλή».