Τα κατάφερε!

Με πολύ προσπάθεια, προσήλωση και αγάπη ο Πατρινός Μιχάλης Δημητρακόπουλος κέρδισε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2016 της SCAE στη Σαγκάη.

Μετά από πολλούς διαγωνισμούς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα της HORECA 2016 που του έδωσε το «εισιτήριο» για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό ο νεαρός barista σήκωσε την ελληνική σημαία και πανηγύρισε την πρωτιά του με τους αγαπημένους του που τον συνόδευσαν σε αυτόν τον διαγωνισμό!


Ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από barista όλου του κόσμου στους ημιτελικούς ο Μιχάλης ξεχώρισε και κατέκτησε την πρωτιά στον τελικό και αναδείθηκε ως καλύτερος των καλύτερων…

Στο πλευρό του είχε τους προπονητές του, προηγούμενους Παγκόσμιους πρωταθλητές Γιώργο Κουστουμπάρδη (2015) και Τάσο Δεληχρήστο (2008), ενώ από το πρωί δέχεται τα συγχαρητίρια των συναδέλφων και φίλων του από την Ελλάδα και την Πάτρα.

Part of the Final presentation of @michalis_dimitrakopoulos in the #wcigs2016 . We are PROUD of him no matter what. #theunderdogroasters

Δημοσιεύτηκε από The Underdog στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Ο Μιχάλης είχε να κάνει με πραγματικούς μαέστρους του καφέ και μάλιστα από χώρες που φημίζονται για το χαρμάνι τους και όχι μόνο.

Το «World Coffee in Good Spirits Championship» απέκτησε από την αρχή τεράστιο ενδιαφέρον αφού ένα «δικό» μας παιδί μπήκε στον τελικό και μάλιστα με το σπαθί του.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έχει εργαστεί σε ορισμένα από τα πιο γνωστά καφέ - μπαρ και σε καταστήματα εστίασης της Πάτρας, ενώ έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Οβρυά.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε καταστήματα της Αθήνας!

Όσο για το ταλέντο του; Απλά πρέπει να δοκιμάσετε κάτι από τα "μαγικά χέρια" του για να πεισθείτε!

Του αξίζουν πολλά "μπράβο" για το κατόρθωμα του!


Από τους ημιτελικούς