Η Ελευθερία Αραβανιτάκη έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή μένοντας μακριά από τα φώτα και τα φλας.

Γι’ αυτό η παρουσία της στον «Βοτανικό», προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη της φίλη Νατάσσα Μποφίλιου στην παράσταση «Βαβέλ», δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Πόσο μάλλον όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια συνοδευόταν από έναν μελαχρινό άντρα που είχε κερδίσει όλη την προσοχή της. Ο συνοδός της όχι μόνο δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αλλά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς έδειχναν να απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Μιλούσαν, γελούσαν και διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

«Εδώ να μείνεις... Της καληνύχτας τα φιλιά μη μου τα δίνεις...» είναι ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που αγάπησε ο κόσμος και που το ερμήνευσε η Νατάσσα Μποφίλιου τιμώντας με την παρουσία της τη φίλη και συνάδελφό της. Αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος οι δυο τους τα είπαν για λίγο και σίγουρα θυμήθηκαν πολλές παλιές καλές στιγμές...

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το fay'sbook: