Αλλαγές στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης και πιο συγκεκριμένα στα μπουζούκια και live stages!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος ξεχώρισε φέτος στην Ιερά Οδό όπου ηγήθηκε της καλλιτεχνικής συνάντησης με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Stavento ανανέωσε το ραντεβού του με το μουσικόφιλο κοινό της Πάτρας σε προγραμματισμένη εμφάνιση στο Ακρωτήρι για το Σάββατο 16 Απριλίου.

-Την ίδια ώρα το Romeo επιστρατεύει τους Κυριάκο Κυανό και Χρύσπα στην θέση του Κώστα Καραφώτη ο οποίος αποχωρεί από το σχήμα.

-Στο Χάραμα Πάτρας προστέθηκε στο πρόγραμμα της Παρασκευής ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με τον Γρηγόρη Πετράκο την Μυρτώ Καμβυσίδη και την Δήμητρα Θεοφανίδη!

-Στα Αστέρια συνεχίζουν με Βαλάντη και guest καλεσμένους όπως είναι η Πέγκυ Ζήνα που καταφθάνει το Σάββατο 2 Απριλίου στην Πάτρα!

-Και ο Αντύπας είναι υποψήφιος για live εμφάνιση στην Πάτρα ενώ τα "μπες-βγες" στα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως δεν σταματούν.

Κάποιοι "τρέχουν" να σώσουν την σεζόν με κινήσεις της τελευταίας στιγμής ενώ κάποιοι άλλοι απλά συνεχίζουν με τους τραγουδιστές της Πάτρας που έχουν το δικό τους κοινό και αφιερώνουν βραδιές σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής διασκέδασης.

Οι σίγουρα κερδισμένοι είναι οι θαμώνες που αποκτούν νέες επιλογές για έξοδο!