Την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 18.30, στο γνωστό κομμωτήριο της Παντανάσσης 44 στην Πάτρα, ελάτε να γνωρίσουμε από κοντά το νέο προϊόν "Νioxin Night Density Rescue",  την πρώτη θεραπεία νύχτας του Nioxin κατά της τριχόπτωσης!

Οι καταναλωτές, την ημέρα του event θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το νέο προϊόν από τους experts, να κάνουν δωρεάν διάγνωση της υγείας του δέρματος της κεφαλής, με τη χρήση του Nioscope, να δοκιμάσουν τις θεραπείες του Nioxin και να κερδίσουν προϊόντα Nioxin!


To νέο προϊόν Nioxin Night Density Rescue!

Τα τελευταία χρόνια, το 50% των ανδρών και των γυναικών που επισκέπτονται το κομμωτήριο αντιμετωπίζουν κάποιο τύπο αραίωσης μαλλιών.

Βασισμένοι σ' αυτή την ανάγκη, οι επιστήμονες του Νioxin δημιούργησαν το Nioxin Night Density Rescue, την πρώτη θεραπεία νύχτας που κλινικά αποδεδειγμένα αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών, μειώνοντας την τριχόπτωση.

Πρόσφατες έρευνες, έδειξαν ότι οι ελεύθερες ρίζες που υπάρχουν στο περιβάλλον μπορούν να προκαλέσουν τριχόπτωση. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια, που ξεκινούν μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων στον οργανισμό μας, όπως τη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια.

Μπορούν όμως να προκαλέσουν και επιβλαβείς αντιδράσεις, όπως η οξείδωση των κυττάρων και του δέρματος της κεφαλής που οδηγεί σε τριχόπτωση.

Το νέο προϊόν Νioxin night Density Resque βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία Nioxydine24, που περιέχει πανίσχυρες αντιοξειδωτικές ουσίες που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες στην επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής και την προστατεύουν από περαιτέρω φθορά.


Η λύση είναι στο κομμωτήριο!

Είναι ευρέως γνωστό ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται περιποίηση όχι μόνο την ημέρα, αλλά και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το 79% των ατόμων συμφωνούν ότι η φροντίδα του δέρματος της κεφαλής είναι εξίσου σημαντική με αυτή του προσώπου, ενώ το 84% δηλώνει ότι θα χρησιμοποιούσε μια θεραπεία για την μείωση της τριχόπτωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενεργοποιείται ο φυσιολογικός μηχανισμός επανόρθωσης του οργανισμού, καθώς το σώμα ξεκουράζεται και τα κύτταρα ανανεώνονται.
Οι ώρες του βραδινού ύπνου είναι λοιπόν η ιδανική περίοδος για να περιοποιηθούμε το δέρμα της κεφαλής με ένα προϊόν πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύει τα μαλλιά από την φθορά που προκαλεί η οξείδωση.


Nioxin Night Destiny Rescue

Oλοκληρωμένη σειρά περιποίησης!

Όπως η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής χρειάζονται 24ωρη φροντίδα.

Τα εξατομικευμένα συστήματα 3 σταδίων του Nioxin, βοηθούν στον καθαρισμό, στην εξισσορόπηση και την θεραπεία των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής.

Νioxin Cleanser (παρέχει βαθύ καθαρισμό), Νioxin Scalp Renitaliser (μαλακτική κρέμα), Νioxin Scalp Treatment (με αντιοξειδωτικά και βότα) και το νέο προϊόν Νioxin Night Resque!

Όλα μαζί αποτελούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποιήσης με προϊόντα ημέρας και νύχτας για πιο πυνκά, πιο πλούσια στην όψη μαλλιά!

Η λύση λοιπόν είναι στο κομμωτήριο και εμείς θα είμαστε εκεί!

Την Παρασκευή 1 Απριλίου στο Thomas Hairdressing Room!


Όλα τα προϊοντα Νioxin είναι διαθέσιμα σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια Wella Professionals!