Αναβολή για τις 5 Απριλίου πήρε η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για την διακοπή του Κυπέλλου λόγω αποχής των δικηγόρων. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο ΣτΕ.

Το πρωί της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο Επικρατείας για την ακύρωση της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Η υπόθεση όμως δεν εκδικάστηκε ποτέ, ελέω της αποχής των δικηγόρων. Έτσι, η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 5 Απριλίου μετά από εισήγηση του προέδρου του ΣτΕ Δημοσθένη Πετρούλια. Και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές ήθελαν να εκδικαστεί η υπόθεση όσο γίνεται πιο άμεσα αφού με βάση το πρόγραμμα η επόμενη συνεδρίαση του ΣτΕ είχε οριστεί στις 10 Μαΐου, την ώρα που ο τελικός Κυπέλλου ήταν-προ ματαίωσης-προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 26 Απριλίου.

Το θέμα είναι ότι την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Σταύρου Κοντονή με τη FIFA, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του Κυπέλλου, ενώ το νέο δεδομένο που υπάρχει στην υπόθεση είναι ότι η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ζητήσει το θέμα του Κυπέλλου να έχει λυθεί μέχρι 1 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι συσσωρεύεται επιπλέον πίεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού.