“Β yourself”!

Mε αυτό το μότο άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγο καιρό, το «Βanco» στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην Αυλώνος 18 και Σκύρου!

Ένα πολύ όμορφο café και εστιατόριο που χαρακτηρίζεται από την φιλοξενία και το προσεγμένο γούστο του. Αν και βρίσκεται λίγο πιο έξω από το αστικό κέντρο της Πάτρας είναι σε θέση να προσφέρει μια ήσυχη και πολύ διαφορετική γωνιά για χαλάρωση σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία συγκέντρωσης των φοιτητών της πόλης… «πλησίον ΤΕΙ»!

Το γεγονός πως ζούμε σε μια φοιτητούπολη, μας δίνει το δικαίωμα να εκμεταλλευόμαστε χώρους που δημιουργήθηκαν για να κερδίσουν τους «απαιτητικούς» νέους και φοιτητές της Πάτρας.

Με λίγα λόγια να πίνουμε τον καφέ μας σε πανέμορφα στέκια και να κάνουμε "πολυσύχναστα"... τα μέρη όπως είναι το Banco, που πολύ σύντομα έγινε και δικό μας στέκι!


Οι άνθρωποι που το δημιούργησαν και δεν μιλάμε μόνο για τους ιδιοκτήτες αλλά και τον διακοσμητή Βασίλη Αρβανίτη, αξιοποίησαν πλήρως τον μεγάλο χώρο και τον έκαναν απολύτως λειτουργικό.

Το Banco έχει μια πολύ προσωπική ταυτότητα. Με πολύ χρώμα αλλά όχι εκείνα τα ψυχρά κόκκινα και «άβολα» κίτρινα που συναντάμε σε άλλα μέρη δημιουργεί μια αίσθηση ενός ατελείωτου εντυπωσιακού χώρου.

Ένα feelgood café που εκτός από καφέ έχει μια τεράστια ποικιλία από ζεστά και κρύα πιάτα για να τα απολαμβάνετε όλη μέρα. Τις Κυριακές ξεχωρίζει και σερβίρει απολαυστικό πρωινό ενώ είναι ιδανικός χώρος για επαγγελματικά ραντεβού ή και parties.


Eγκαίνια!

Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 19:30 το Βanco κάνει επίσημα εγκαίνια και μας προσκαλεί για να «γνωριστούμε» λίγο καλύτερα.

Έχουν ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα και είναι αν μη τι άλλο μια καλή ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε αν δικαίως ενθουσιαστήκαμε τόσο από αυτό τον νέο χώρο που «ανακαλύψαμε» και μοιάζει με το… σπίτι μας!