Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στις κυπριακές αρχές καθώς ζήτησε να προσγειωθεί και εν τέλει προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας αεροπλάνο στο οποίο έχει εκδηλωθεί αεροπειρατεία. 

Πρόκειται για την πτήση ΜS 181 από Αλεξάνδρεια προς Κάιρο, των αιγυπτιακών αερογραμμών, της Egypt Air. Το Airbus A320 μετέφερε 81 επιβαίνοντες.

Η αστυνομία της Κύπρου έχει τεθεί σε ύψιστο συναγερμό και ήδη έχει συγκληθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου, ενώ στο αεροδρόμιο έχουν μεταβεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου. 

Το αεροπλάνο βρίσκεται απομονωμένο σε χώρο του αεροδρομείου της Λάρνακας και αναμένεται σε λίγο να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τους αεροπειρατές. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για τα αιτήματά τους. 

Η πτήση αναχώρησε στις 06:28 τοπική ώρα (07:28 ώρα Ελλάδας) από την Αλεξάνδρεια και ήταν προγραμματισμένο να φθάσει στο Κάιρο στις 08:15. Τελικά προσγειώθηκε στη Λάρνακα στις 08:46. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Egypt Air δεν υπάρχει ενημέρωση  για την προσγείωσή του.