Παρουσία εκατοντάδων πατρινών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στήριξης της «Κιβωτού Αγάπης», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής  27 Μαρτίου 2016, η εκδήλωση που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών και την Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μουσικής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού και  Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της «Κιβωτού Αγάπης». 

Το πρώτο τραγούδι της μουσικοχορευτικής παράστασης, ήταν ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε ειδικά για  την εκδήλωση, αφιερωμένο στα παιδιά της «Κιβωτού Αγάπης». 

Τους στίχους έγραψε ο Παναγιώτης Χρονόπουλος, εργαζόμενος του ιδρύματος και το μελοποίησε ο Ευγένιος Βούλγαρης,  αποτέλεσε δε ξεχωριστή κατάθεση στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ιδιαίτερη συγκίνηση του κοινού. 

Για άλλη μια φορά η «Κιβωτός Αγάπης ευχαριστεί το κοινό της Πάτρας για την συμμετοχή του στην προσπάθεια οικονομικής της ενίσχυσης. 

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πατρέων  Κώστας Πελετίδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών  κ.κ. Χρυσοστόμου  Πανοσιολογιότατος  Αρχιμανδρίτης Πατήρ Θεόκλητος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων (παράρτημα Πατρών) κα Κατερίνα Πολυκρέτη  και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης» Αριστείδης Παντελής. 

 Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής (υπεύθυνος για θέματα Δ.Ε. Παραλίας, Βραχναιίκων & Μεσσάτιδος)   Δημήτρης Πελεκούδας και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα. 

Ήταν μια μαγική μουσικοχορευτική βραδιά,  όπου μουσικοί και χορευτές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, με το κοινό να τους «αγκαλιάζει» και να τους ανταμείβει με ένα ζεστό , συνεχές χειροκρότημα. 

Η αίθουσα του Συνεδριακού παραχωρήθηκε δωρεάν από την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κα Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου.