Ένας κοσμοπολίτης της γεύσης… ο Ανδρέας Λαγός, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό», στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 106, για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Γεύσεις που μεγαλώσαμε»!

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, που αν μη τι άλλο είχε πολλά γευστικά εδέσματα, συνταγή του σεφ.


Την εκδήλωση τίμησαν με τα λόγια τους, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής του Ν. Αχαΐας Σπύρος Στεργίου, καθώς και οι Μαρκέλλα Συμεοπούλου και Μέμα Λαμπροπούλου, που είναι κλινικοί διαιτολόγοι διατροφολόγοι ΜSc και υπεύθυνες διαιτολόγοι του διατροφικού Εργαστηρίου Ευτροφία.

Ο αγαπημένος Λαγός βιώνει, χρόνια τώρα, το δημιουργικό ταξίδι του στη μαγειρική της Μεσογείου. Οι δοκιμές και ο συνδυασμός των πρωτογενών υλικών και των αρωμάτων που δένονται μέσα σε εμπνευσμένες συνταγές, είναι ο δικός του τρόπος να εξερευνά το σύμπαν της οικογενειακής μα και της παγκόσμιας κουζίνας.

Μοιράζεται τις γευστικές του περιπέτειες σχεδόν καθημερινά, μαζί με την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef στον Αέρα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.


Η φιλοξενία του «Βυζαντινό» ήταν όπως πάντα άψογη, ενώ μετά την παρουσίαση του βιβλίου, ο σεφ και συγγραφές συνομίλησε με τον κόσμο, «μοιράστηκε» μυστικά και υπέγραψε το βιβλίο του στους αναγνώστες που το αγόρασαν.

Την εκδήλωση συντόνισε η Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Οι εικόνες που ακολουθούν θα σας ανοίξουν και την όρεξη…