Ζηλεύεις αφάνταστα εκείνη τη συνάδελφο που κάθε μέρα δείχνει όλο και πιο λαμπερή και ξεκούραστη; Σου έχουμε υπέροχα νέα: μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις, απλά «διορθώνοντας» τα λάθη στο μακιγιάζ σου!

Δεν θα χρειαστεί να αγοράσεις πανάκριβα προϊόντα που υπόσχονται λάμψη και νεανική όψη ούτε κάποια κρέμα που θα μειώσει τους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια…

Μάθε ποια είναι τα βασικότερα make up λάθη σου που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη και θαμπή και διόρθωσε τα από σήμερα:

Λάθος #1: Η ματ επιδερμίδα:

Όταν χρησιμοποιείς αρκετή πούδρα, η επιδερμίδα σου θα δείχνει θαμπή και φλατ. Δοκίμασε shimmery προϊόντα για να δώσεις νεανική λάμψη στο δέρμα σου, που θα σε κάνει απευθείας να δείχνεις πολύ πιο ξεκούραστη και λαμπερή!

Extra Tip: Αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποίησε μια διάφανη πούδρα μόνο στο Τ.

Λάθος #2 Δεν βάζεις ρουζ:

Το «φυσικό μακιγιάζ» δεν σημαίνει και άχρωμο. Αν χρησιμοποιείς μόνο μια καλυπτική βάση το πιθανότερο είναι ότι θα δείχνεις πολύ πιο κουρασμένη αφού θα έχεις ένα παλ, χλωμό χρώμα. Χρησιμοποίησε πάντα ελάχιστο ρουζ στα μήλα για χρώμα υγείας και ζωντάνια.

Λάθος #3: Χρησιμοποιείς λάθος απόχρωση κονσίλερ:

Για να καμουφλάρεις τους μαύρους κύκλους σημασία δεν έχει μόνο να χρησιμοποιήσεις ένα κονσίλερ, αλλά το σωστό κονσίλερ. Η απόχρωση που πρέπει να επιλέξεις πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια με την επιδερμίδα σου ή 1 τόνο πιο ανοιχτή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρα ή πολύ πιο ανοιχτόχρωμη.

Λάθος #4: Δεν βάζεις μάσκαρα:

Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να κάνεις για να κρύψεις την κούραση είναι να τονίσεις τα μάτια σου, με το σωστό τρόπο. Δώσε ένα lift στο βλέμμα σου χρησιμοποιώντας ψαλίδι για βλεφαρίδες και συνεχίζοντας με μάσκαρα στα επάνω βλέφαρα.

Λάθος #5: Έντονο μακιγιάζ ματιών:

Αν είσαι ήδη λίγο κουρασμένη και ξενυχτισμένη οι έντονες σκιές στα μάτια, όπως αναφέρει το faysbook, θα τονίσουν το πρόβλημα! Επέλεξε μια shimmery σκιά ως βάση στο κινητό βλέφαρο και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με αρκετή μάσκαρα στις επάνω βλεφαρίδες.