Ο γνωστός για τη σαρωτική σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του, ερμηνευτής και περφόρμερ, Τζίμης Πανούσης, αναμένεται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.

Ο αμίμητος Τζίμης Πανούσης που έχει πει κομμάτια όπως το «Κάγκελα παντού», θα μεταφέρει για μία βραδιά την musicult παράστασή του, που χειροκροτήθηκε στο Gagarin 205 στην Αθήνα πριν λίγο καιρό, “Masturnation Hellass, η τρύπα της κολάσεως”.


Τζίμης Πανούσης - Το γυφτάκι Gagarin 205 11/12/2015

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, δεύτερη φορά αριστερά και ένας λαός ξέρει πόσες φορές θα αντέξουμε ακόμα.

Η ελπίδα ήρθε, αλλά την έκανε γρήγορα με ελαφρά ποιηματάκια του στυλ «και εσύ Αλέξη Τσίπρα – ελπίδα μας, εμπόδια είμαστε – πήδα μας».

Δείξε μου το Φίλη σου να σου πω ποιος είσαι!

Τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το πλιάτσικο πάνω στα ερείπια της νέας Ελλάδας και εμείς τραγουδάμε, προζάρουμε, βιντεολογούμε σατιρίζοντας τον πολιτικό ορθολογισμό, την λιμπιντοφοβία και την φασιστική ομοιομορφία από το Disco Tsoutsouni μέχρι τον Νεοέλληνα.

Η παράσταση του Τζίμη Πανούση με έντονα τα πολιτικοκοινωνικά σατιρικά σχόλια, θα παρουσιαστεί στις 30 Μαρτίου στο κέντρο Αστέρια live, στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Mια καλή ευκαιρία να διασκεδάσουμε με αναποδιές που φέρνουν οι ανάδρομοι πλανήτες και οι διακινητές τους, τα κομματόσκυλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.