Σκεφτήκαμε όλες τις προτάσεις σας και καταλήξαμε στο απόλυτο evnt με Snik, Mag και Dj Spiro Mourko

Cabana club: ένας από τους ποιο ωραίους χώρους της νυχτερινής ζωής στην Πάτρα και σε συνδυασμό με αυτά τα γνωστά σε όλους μας
ταλέντα θα μας φέρει στο απόλυτο της διασκέδασης !!!!!

Star: SNIK

Tο παιδί της Panik Records .....! Επηρεασμένος από την ατόφια Ραπ κουλτούρα στους δρόμους του Λονδίνου που έζησε και του Street Fashion της Αμερικής, ο επίκαιρος SNIK γράφει με το μοναδικό του τρόπο, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, προκαλώντας το κοινό του! Στίχος που ξαφνιάζει και Original Swag ρυθμός!
Το ιδιαίτερο Video Clip, κάποιους τους προκαλεί, σε κάποιους ορίζει το δρόμο της νέας μόδας στη μουσική και σε άλλους κεντρίζει το ενδιαφέρον ενώ σίγουρα έχει ήδη συζητηθεί πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Guest Dj: Spiros Mourkos

Πασίγνωστος πλέον στην Πάτρα Ο Σπύρος, κάνει μια ανοδική πορεία με αποτέλεσμα να έχει τρελάνει τους πάντες στον χώρο της νύχτας από πελάτες μέχρι τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών. Είναι εδώ για να σας ξεσηκώσει,με τα decks του Cabana να παίρνουν φωτιά!
[Clubs: Royal, Akanthus Patras, Magenda, Prisma, Icons Club, Ideal Patras, Chaplins(Ρόδος)]


Guest Mc's : MAG

OI MAG είναι ένα μουσικό group από την Πάτρα. Το group δημιουργήθηκε το 2011 από τους Άγγελο Ξυπολιά και Νεοπτόλεμο Μόσχο τον Δεκέμβριο του 2012 Πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στο στάδιο Τόφαλος στο show no limits 20 ερμηνεύοντας το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ΑΣΕ ΜΕ κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Λίγους μήνες μετά κυκλοφορούν το πρώτο τους single για το ομώνυμο τραγούδι στο οποίο οι στίχοι και η μουσική είναι από τους MAG. Ταυτόχρονα το τραγούδι παίζει σε πολλούς σταθμούς στην Πάτρα και πανελλαδικά και γίνεται πλέον αναγνωρίσιμο για το κοινό. OI MAG συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Πάτρα παίζοντας 2 χρονιές στην έναρξη του Πατρινού καρναβαλιού και σε άλλα τοπικά μαγαζιά.

More info/rsv : 6986802071 & 6987318755

Γενική είσοδος: 8€ (με ποτό)

Τιμή φιάλης: 70€ (6 ατομα)

Ώρα έναρξης: 22:00

Photoshooting by: PATRAS EVENTS

Επίσης:

▫Co2 Gun Show

▫Advanced Light Effects

▫Fireworks

▫Amazing Happenings

▫Dress Code: Sexy & Glamorous.

▫Drinks Served: Spirits, Champagne.

και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!